Die lighhuis.jpg

FLOWERS & DECOR

INDIEN JY ENIGE VRAE HET, KONTAK ONS GERUS

  • Facebook Round

LIKE US ON FACEBOOK

 

 

Volg jou hart....dit ken die pad.

April 9, 2016

Op 'n pragtige Saterdag het twee wonderlike jong mense hul harte gevolg en mekaar trou beloof.  Elke naweek is daar troues en elke naweek voel ons besonder bevoorreg om deel te kan hê daaraan. Dis asof die Here ons elke naweek net weer kom herinner dat die liefde die pad is om te volg. Daarom wil ons saam met 'n gelukwensing ook net dankie se vir Madelein en Albertus dat ons kon deel in jul dag.  

 

Die dekor was sag en romanties met baie insette van die bruid self.  Die kos was soos altyd heerlik en die aand was die dansvloer die plek om te wees. Hierdie mense kon vir jou dans! Ons wens jul net voorspoed en liefde toe vir die toekoms en mag jul ook soos ons gereeld herinner word dat jy jou hart moet volg.....dit ken die pad.

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

September 10, 2016

May 14, 2016

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square